znakovi da vas vara

17 Znakova da vas partner vara

Neke crvene zastavice na koje treba obratiti pozornost kod partnera koji možda vara uključuju iznenadnu promjenu u ponašanju ili izgledu, pretjeranu komunikaciju s nekim novim, izbjegavanje intimnosti ili fizičkog kontakta i skrivanje telefonskih ili online aktivnosti.

Povjerenje je vitalna komponenta u bilo kojoj vezi i važno je riješiti svaku potencijalnu sumnju što je prije moguće kako biste donijeli odluku da nastavite dalje. Upamtite da, bez obzira na sve, zaslužujete biti u vezi s nekim tko vam je vjeran.

U ovom blogu donosim 17 znakova koji mogu upućivati na prevaru u odnosu.

Odjednom je postao vrlo tajnovit sa svojim telefonom i online aktivnostima

Ako vaš partner iznenada postane tajnovit ili zaštitnički nastrojen prema svojim telefonskim i online aktivnostima, to može ukazivati ​​na prevaru. Može početi skrivati ​​svoj telefon ili ekrane od vas, stalno brisati svoju povijest pretraživanja ili mijenjati svoje lozinke.

Postaje tajnovit oko svog rasporeda

Ako vaš partner postane tajnovit oko svog rasporeda ili kamo ide, to može biti znak da pokušava sakriti svoje postupke od vas. Može početi davati nejasne isprike za to gdje je bio ili smišljati planove u zadnji čas.

Češće ističe vaše mane

Partner koji vara može pokušati prebaciti krivnju na vas tako što će kritizirati vaše mane ili neprestano isticati vaše pogreške. To je taktika manipulacije kako bi opravdao vlastite postupke.

Više se brine za svoj izgled

Ako vaš partner počne naglo mijenjati svoj izgled ili navike, poput dodatnog uređivanja ili pretjeranog vježbanja, to može biti znak da pokušava impresionirati nekog drugog.

📩 Budite u tijeku s novim objavama! Prijavite se na NEWSLETTER na poveznici dolje. 👇

Povlači se fizički i emocionalno

Ako vaš partner počne izbjegavati fizičku intimnost ili razmjenu emocija s vama, to može biti znak upozorenja na nevjeru.

Brani se ili vas napada

Ako se suočite sa svojim partnerom oko sumnje na prevaru, njihova reakcija također može biti znak upozorenja. Ako se brani ili vas napada, to može ukazivati ​​na krivnju ili nedostatak kajanja za svoje postupke. Vjerujte svojoj intuiciji.

Nedostaje komunikacije

Nedostatak komunikacije ili iznenadno zatvaranje u vezi također može biti znak upozorenja na nevjeru. To može značiti da vaš partner nije otvoren i iskren u pogledu svojih postupaka i da skriva nešto od vas.

manipulacija

Pokazuje ljubomoru prema vama

Ako vaš partner postane pretjerano ljubomoran ili posesivan prema vama, to bi mogao biti znak da se osjeća krivim zbog vlastitih postupaka. Možda će pokušati prebaciti krivnju na vas u pokušaju da opravda svoje ponašanje.

Krivi vas za svoje postupke

Slično ispoljavanju ljubomore, partner koji vara može pokušati svaliti krivnju na vas ili pronaći isprike za svoje postupke. Ovo je taktika manipulacije kojom partner pokušava skrenuti odgovornost sa sebe.

Provodi više vremena izvan kuće i ima razrađene priče

Ako vaš partner provodi puno vremena izvan kuće i iznosi detaljne priče o tome gdje se nalazi, to može značiti da vara. Također može početi raditi duže ili ići na česta poslovna putovanja kao paravan za svoje postupke.

Njegov stav prema obvezama se mijenja

Ako vaš partner počne biti manje predan ili neodlučan oko budućnosti veze, to može biti znak upozorenja na nevjeru. Također može početi razgovarati o ideji otvorene veze ili odbaciti monogamiju.

Želi izbjeći određene lokacije bez dobrog razloga

Ako vaš partner počne izbjegavati određena mjesta ili događaje bez valjanog objašnjenja, to može biti zato što se na tim mjestima susreće s nekim koga želi sakriti od vas.

Optužuje vas za nevjeru

Vaš bi vas partner mogao početi optuživati ​​za varanje kako bi se odvratio od vlastitog ponašanja. Ovo je taktika manipulacije i prebacivanja krivnje na vas.

Želi promijeniti status veze na društvenim mrežama

Nevjerni partner možda želi promijeniti status vaše veze. Počinju skrivati ​​svoje aktivnosti na telefonu ili računalu na društvenim mrežama kako bi izgledao slobodno i dostupno potencijalnim partnerima. Također može početi brisati vaše zajedničke slike ili vas prestati spominjati u svojim objavama.

Stalno započinje svađe

Ako vaš partner počne stalno tražiti razloge za svađu, to može biti znak da pokušava stvoriti distancu u vezi. Ova udaljenost potencijalno bi mogla biti posljedica njigove upletenosti s nekim drugim.

Postaje kritičniji prema vašem izgledu

Nevjerni partner može početi kritizirati vaš izgled kao način da se osjeća bolje zbog svojih postupaka.

Više ne želi da za njega činite lijepe stvari

Nevjerni partner može od vas odbaciti svaki čin ljubaznosti ili naklonosti kao način da se emocionalno distancira.

Zapamtite, ovi znakovi upozorenja ne znače nužno da vas partner vara. Važno je pristupiti problemu otvorenog uma i imati iskren razgovor s njim o svim nedoumicama koje možda imate. Ako odbija riješiti problem ili se brani, to može biti potvrda da nije vjeran u vezi.

Ako vam vaš instinkt govori da nešto nije u redu i vaš partner nije voljan riješiti problem, možda je vrijeme da preispitate vezu. U konačnici, zaslužujete biti u partnerstvu punom ljubavi i vjernosti.

📩 Budite u tijeku s novim objavama! Prijavite se na NEWSLETTER na poveznici dolje. 👇

Moglo bi vam se svidjeti i ovo...