kako pronaći ljubav

Žena koja nije sigurna u sebe neće moći zadržati kvalitetnog muškarca, evo zašto

Jeste li vi jedna od onih žena koja želi kvalitetnu vezu? Koja želi partnera koji je na vašem nivou? Nekoga s kim će dijeliti slične poglede na život a koji će vas istovremeno poticati na rast? Ako već polako posustajete i prestajete vjerovati da je moguće pronaći takvog muškarca, stanite. Ovaj tekst će vam dati drugu perspektivu i pokazati da još uvijek nije sve izgubljeno.

Imati kvalitetnog muškarca uz sebe trebao bi biti imperativ svake žene koja želi partnerstvo. Biti u vezi koja te vuče dolje nije nešto što si želimo, zar ne? Mi smo kvalitetne žene i zaslužujemo isto takvog partnera. Ali kako to da privlačimo uvijek pogrešne likove? A kad se pojavi netko kvalitetan, kao da nam procuri kroz prste.

samopouzdanje

Samopouzdanje je ključ uspjeha

Kada je riječ o pronalasku kvalitetnog muškarca, jedna od najvažnijih stvari na koju se trebate fokusirati je vaše samopouzdanje.

Jer kvalitetan muškarac traži ženu koja je samouvjerena i sigurna u sebe. On želi nekoga tko je jak i neovisan, ali istovremeno nekoga tko se može otvoriti i biti ranjiv s njim. Želi nekoga tko se osjeća udobno u vlastitoj koži i ne boji se biti ono što jest.

Žena koja je puna samopouzdanja zna svoju vrijednost i ne boji se zauzeti za sebe. Ona zna da ima puno toga za ponuditi u vezi i ne boji se pokazati pravu sebe.

Tko ne bi htio biti s takvom osobom? Naposlijetku, i vi želite jakog muškarca. Nekoga na koga se možete osloniti. Veza s nesigurnim muškarcem mogla bi vam pretvoriti životu u agoniju. Više pročitajte ovdje.

Žena koja je sigurna u sebe vjerojatnije će zadržati kvalitetnog muškarca. Evo zašto:

  1. Samouvjerene žene znaju svoju vrijednost i ne boje se zauzeti se za sebe.
  2. Osjećaju se ugodno u vlastitoj koži i ne treba im potvrda drugih.
  3. Zadovoljne su onim što jesu, iznutra i izvana, što ih čini privlačnijim muškarcima.
  4. Samouvjerene žene znaju da se mogu nositi sa svakom situacijom koja im se nađe na putu.

Žena koja nije sigurna u sebe neće moći zadržati kvalitetnog muškarca

Žena koja nije sigurna u sebe neće moći zadržati kvalitetnog muškarca jer će stalno preispitivati ​​sebe i svoju vezu. Veća je vjerojatnost da će se uspoređivati ​​s drugim ženama, što će samo dodatno potkopati njezino samopouzdanje.

Nasuprot tome, žena koja je sigurna u sebe i svoju vezu puno je vjerojatnije da će uspjeti zadržati kvalitetnog muškarca.

Sigurna žena također je žena od povjerenja. Vjeruje da joj muškarac s kojim je u vezi govori istinu i da je neće povrijediti. Ima povjerenja u njega i njihov odnos. Ova vrsta povjerenja važna je za uspjeh svake veze.

Kvalitetan muškarac je vrlo vjerojatno okružen velikim brojem žena koje bi mu rado poletjele u zagrljaj. Nesigurna žena se ne može nositi s time. On treba partnericu koja je dovoljno snažna da se može nositi s time, a ne nekoga tko će ga sputavati zbog svojih nesigurnosti.

Što je to tako privlačno u neovisnosti

Mnoge žene osjećaju potrebu da budu nesigurne i nemaju povjerenja u društvu muškaraca. Stalno su zabrinute oko onoga što govore, rade ili nose. Iako to može funkcionirati za neke muškarce, većina kvalitetnih muškaraca traži samouvjerenu ženu. Žena koja je sigurna u sebe i svoje sposobnosti veliko je uzbuđenje za svakog muškarca.

Samouvjerena žena ne boji se biti sama i zadovoljna je sobom. Ovakav tip žene je privlačan kvalitetnim muškarcima jer je neovisna i ne treba joj muškarac da je usreći. Ona je sretna sama sa sobom i biti će s muškarcem samo ako ju on još više usrećuje.

Kako zračiš tako privlačiš

Baš kao što magnet privlači metal, privlače nas oni koji zrače sličnom energijom kao naša. To je zato što slično privlači slično – prirodno smo privučeni onima koji su na našoj valnoj duljini.

Kada je riječ o odnosima, često se kaže da se suprotnosti privlače. No, iako može postojati početna iskra privlačnosti, vjerojatnije je da ćemo dugoročnu kompatibilnost pronaći s nekim tko dijeli naše vrijednosti i pogled na život.

Dakle, ako se pitate zašto vas privlači određeni tip muškarca, to je vjerojatno zato što on odražava nešto što nosite u sebi. Ako privlačite samopouzdane, karakterne muškarce, to je dobar znak. Samo nastavite raditi to što radite. Na pravom ste putu da privlačite vezu kakvu zaslužujete.

samouvjerena žena

Kako se osnažiti i postati neodoljiva žena

Kako vam se opet ne bi dogodilo da propustite priliku s kvalitetnim muškarcem kada se pojavi, najprije poradite na svojoj unutarnjoj transformaciji. To znači interni rad na sebi, kako biste postali pozitivnija i sretnija osoba. Kada zračite ovim pozitivnim kvalitetama, tek tada ćete u svoj život moći privući muškarca kakvog želite.

Suprotno tome, ako se previše usredotočite na vanjski izgled, možete završiti tako da privučete muškarce koji vam ne odgovaraju. Zato zapamtite, važno je raditi na sebi iznutra prema van!

Evo kako si možete pomoći da ojačate iznutra:

  1. Vježbajte ljubav prema sebi te se usredotočite na vlastitu sreću. Kad si sretna i zadovoljna onim što jesi, naići će pravi tip.
  2. Usredotočite se na vlastita postignuća i pozitivne osobine. Razmislite što ste sve ostvarili do sada, koje osobine na sebi cijenite.
  3. Ali ne zaboravite prigrliti i svoje tamne strane, tzv. sjene. Rad sa sjenama jako je moćan jer će osloboditi veliki potencijal u vama.
  4. Odstranite sva uvjerenja koja vas sputavaju da prihvatite ljubav kakvu zaslužujete. To mogu biti uvjerenja da niste dovoljno dobri ili da ne zaslužujete ljubav.
  5. Žena bi također trebala brinuti o sebi fizički, jedući zdravu hranu i prakticirajući tjelovježbu.
  6. Osim toga, važno je da se okružite ljudima koji su pozitivni i koji vas podržavaju. Ljudima koji će vam pomoći da se izgradite, a ne da padate.

Konačno, trebala bi zapamtiti da nijedna veza nije savršena i da čak i najbolje veze imaju svoje izazove.

kvalitetan muškarac

Kako prepoznati kvalitetnog muškarca

Kvalitetne muškarce nije uvijek lako pronaći, ali kada ga sretnete, važno je znati prepoznati osobine koje ga ističu. Evo nekih karakteristika kvalitetnog muškarca:

1. On je pouzdan, uvijek drži do svoje riječi i tu je kada ga zatrebate. Govori ono što misli i radi ono što govori.

2. On je ljubazan i brižan. Kvalitetan muškarac uvijek je obziran prema drugima i dat će sve od sebe kako bi pomogao nekome u nevolji.

3. On je inteligentan i zanimljiv. Kvalitetan muškarac zna se nasmijati i voli provoditi vrijeme s pozitivnim ljudima.

4. Pošten je i vrijedan povjerenja. Na kvalitetnog muškarca se može računati da će učiniti pravu stvar, čak i kada nitko ne gleda.

5. Ambiciozan je i vrijedan. Kvalitetan muškarac ima jasnu viziju svog života i marljivo radi na ostvarenju svojih ciljeva.

6. Samouvjeren je, ali poznaje svoje granice. Kvalitetan muškarac zna da ima snage, ali je i dovoljno skroman da prepozna svoje slabosti.

7. Odan je i vjeran. Kvalitetan muškarac nikad ne vara.

Na kraju, on bi trebao biti fizički privlačan, zbog čega bi se i vi osjećali seksi i željeno.

Ako muškarac posjeduje ove kvalitete, onda je nedvojbeno kvalitetan muškarac u kojeg vrijedi ulagati.

Nemojte se bojati biti sama

Najbolje je da žena radi na svom samopouzdanju dok je sama jer muškarac kakvog žena želi jednako tako želi jaku ženu pored sebe.

Zato budite zahvalni na svojoj samoći i iskoristite ovo vrijeme da se usredotočite na to da postanete najbolja verzija sebe.

Radite na izgradnji vlastitog samopouzdanja, postanite društveniji i otvoreniji te naučite kako voljeti i prihvatiti sebe onakvima kakvi jeste.

Kada konačno budete spremni za novu vezu, privući ćete muškarca koji želi graditi kvalitetan odnos.

Zaključak

Vjerujem da sam vam pomogla da shvatite da privlačite ono što zračite i da najprije morate izgraditi sebe iznutra da biste privukli muškarca kakvog zaslužujete.

Samim time što čitate ovaj tekst, to je pouzdan znak da ćete to i napraviti.

Ali nemojte se zaboraviti zabavljati putem. Dok radite na sebi iznutra, istovremeno se okružite lijepim stvarima i uživajte maksimalno koliko možete. Živite onako kako biste živjeli da imate savršenog partnera uz sebe. Zamišljajte sebe kakva biste osoba bila da je uz vas muškarac vaših snova i budite ta osoba. Vježbajte, vježbajte i samo vježbajte.

Zapamtite, prvo morate osjetiti da već imate ono što želite manifestirati, a tada će vam se to pojaviti u vašem životu.

Kada se žena osjeća dobro u vlastitoj koži, to će se vidjeti u njezinim odnosima s drugima. Vjerojatnije je da ćete se osjećati ugodno u društvenim situacijama i biti otvorenija za upoznavanje novih ljudi. Osim toga, vjerojatnije je da ćete vjerovati svojim instinktima i donositi odluke koje su najbolje za vas. Novostečeno samopouzdanje neće vam pomoći samo u osobnom životu, već će se prenijeti i na profesionalni život.

Radeći na svom samopouzdanju, ne samo da ćete postati poželjan partner, već ćete postati sveukupno jača i uspješnija osoba.

Budite u tijeku s novim objavama! Prijavite se na NEWSLETTER na poveznici dolje. 👇

Moglo bi vam se svidjeti i ovo...