laži oženjenih muškaraca

7 najvećih laži koje oženjeni muškarci govore svojim ljubavnicama

Nevjera je čest problem u brakovima, a poznato je da mnogi oženjeni muškarci lažu svojim ljubavnicama kako bi održali aferu. Evo pet najvećih laži koje oženjeni muškarci govore svojim ljubavnicama.

1. “Nesretan sam u braku.”

Jedna od najčešćih laži koju oženjeni muškarci govore svojim ljubavnicama jest da su nesretni u braku. Oni mogu u glavi ljubavnice stvarati sliku o tome da su u braku bez ljubavi i seksa kako bi opravdali svoju aferu. Međutim, to ne mora uvijek biti slučaj. Neki muškarci varaju jednostavno zato što mogu, a ne zato što su nesretni u braku.

2. “Ostavit ću svoju ženu.”

Još jedna uobičajena laž koju oženjeni muškarci govore svojim ljubavnicama je da će ostaviti ženu zbog njih. Mogu obećati da će ostaviti svoju ženu čim za to dođe pravo vrijeme ili planirati zajedničku budućnost. Međutim, mnogi muškarci nikada ne ispune ova obećanja i nastavljaju varati svoje žene.

3. “Moja žena me ne razumije kao ti.”

Oženjeni muškarci također mogu pokušati opravdati svoju aferu tvrdnjom da ih žena ne razumije kao ljubavnica. Svoju ženu mogu prikazati kao hladnu i distanciranu, dok ljubavnicu prikazuju kao jedinu koja ih istinski razumije. Međutim, to je često taktika manipulacije osmišljena da se afera održi.

4. “Ostajem u braku samo zbog…”

Neki oženjeni muškarci mogu tvrditi da ostaju u braku samo zbog svoje djece ili “ekonomske zajednice” jer ne žele dijeliti bračnu stečevinu. Mogu se prikazati kao žrtve, prisiljene ostati u braku bez ljubavi za dobrobit svoje djece. Međutim, ova laž često je način na koji muškarci mogu opravdati svoju nevjeru i izbjeći preuzimanje odgovornosti za svoje postupke.

5. “Razvodimo se.”

Na kraju, neki oženjeni muškarci mogu lagati svojim ljubavnicama tvrdeći da se razvode. Možda čak odu toliko daleko da im pokažu lažne papire za razvod ili da naprave planove za zajedničku budućnost. Međutim, ta je laž često samo način na koji muškarci mogu nastaviti aferu i izbjeći posljedice razvoda.

6. “Više ne spavam sa svojom ženom.”

Neki oženjeni muškarci u aferama opravdavaju svoje postupke tvrdnjom da im nedostaje fizičke intimnosti sa svojom suprugom. Prikazujući sebe kao uskraćene, pokušavaju zadobiti simpatije i razumijevanje svojih ljubavnica.

7. “Naš brak je samo formalnost.”

Jedna od najčešćih laži koju oženjeni muškarci govore svojim ljubavnicama je umanjivanje važnosti njihove bračne obveze. Oni mogu tvrditi da je njihov brak samo zakonska ili društvena obaveza, a njihova emocionalna povezanost je jedino s ljubavnicom. Ta laž može dati dojam ljubavnici da je njihova veza iskrenija i ozbiljnija nego što zapravo jest.

Zaključno, lagati ljubavniku nikada nije dobra ideja, pogotovo kada uključuje nevjeru u braku. Važno je da oženjeni muškarci budu iskreni prema sebi i svojim partnericama u pogledu svojih namjera i želja. Ako je muškarac zaista nesretan u svom braku, trebao bi raditi na rješavanju problema ili razmisliti o prekidu braka prije nego što započne novu vezu.

Moglo bi vam se svidjeti i ovo...